Wszystkie recenzje

Przez Jacek M. o 17 May 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Grace Glass Copper Gold 23 cm

Grace Glass

Prezent udany,ziomeczek mega zadowolony.Pozdrawiam

Zgłoś nadużycie
Przez Paweł H. o 17 May 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Kc Virtus - susz CBD do 6% - 1G/3G/5G/10G/20G/50G/100G/200G/500G/1KG

Niezły susz

Jak na swoją cenę to jest całkiem smaczny podczas waporyzacji. Zapach cytrusowy. Dobry do testów z wapkami co by nie tracić na testowanie różnych technik/temperatur waporyzacji droższego suszu. Polecam!

Zgłoś nadużycie
Przez Paweł H. o 17 May 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Sitka ze stali nierdzewnej - Ø:25mm - 100 szt

Bardzo dobre sitko

Bardzo dobre i wytrzymałe sitka. Polecam!

Zgłoś nadużycie
Przez Maciej Z. o 16 May 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Młynek 4-częściowy gold 60mm

Bardzo dobry grinder

Nie przekombinowany i bardzo przyjemny dla oka :)

Zgłoś nadużycie
Przez Michał P. o 14 May 2020 :
(5/5) 
Przez Mateusz Z. o 12 May 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : CBD Kush Standard- Classic 10ml 200mg

Polecam

Smak bardzo sympatyczny. Czuć lekką nutę suszu. Delikatnie uspokaja i pozwala wieczorem szybciej zasnąć. Polecam

Zgłoś nadużycie
Przez Karolina S. o 11 May 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Bongo Grace Glass Spinner 34 cm

Wielkie woow

W niecałe 2 dni przesyłka była już u mnie. Bałam się zamawiać coś szklanego z internetu, że przyjdzie uszkodzone czy coś, ale tutaj jestem mega zadowolona jak bardzo przesyłka była opatulona kartonami i folią bąbelkową. Bongo robi wrażenie, ładnie się prezentuje i spełnia swoje zadanie w 100%. 10/10

Zgłoś nadużycie
Przez Paweł H. o 10 May 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Szklana przejściówka 18.8 mm / 18.8 mm

Super sprzęt

Idealnie nadaje się jako zamiennik oryginalnej komory Cyclone Bowl w waporyzatorze Arizer EQ 6.0. Polecam !

Zgłoś nadużycie
Przez Bartłomiej W. o 10 May 2020 :
(5/5) 
Przez Michał S. o 09 May 2020 :
(4/5) 
Produkt oceniony : Ognista Kula

Wykonanie super

Fajka bardzo efektowna, ale troszeczkę zbyt krótka.

Zgłoś nadużycie
Przez Bartłomiej W. o 09 May 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Moon Cherry - susz CBD do 11%

sam smak

mogło by być ciut tańsze, dobre smakowe, polecam

Zgłoś nadużycie
Przez Piotr L. o 05 May 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Kc Virtus - susz CBD do 6% - 1G/3G/5G/10G/20G/50G/100G/200G/500G/1KG

Zaskakująca jakość w świetnej cenie!

Jak w tytule - cena jest niezwykle atrakcyjna, co sprawia, że podszedłem do tej odmiany bez specjalnych oczekiwań odnośnie jakości i właściwości. Tymczasem - już aromat zaskakuje wyrazistością, kwiaty są idealnie wysuszone, a - co najważniejsze - podczas waporyzacji zdecydowanie odczułem działanie CBD na całe ciało oraz umysł. Pozycja obowiązkowa! ;) :)

Zgłoś nadużycie
Przez Samuel C. o 05 May 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Bongo Greenline - 35cm

Opinia

Siema zwykła opinia od zwykłego zjadacza chmur, bongo kompaktowe, małe, zgrabne a co najważniejsze kurwa TANIE, po łódzkiej filmówce widać, opakowanie sprzętu pierwsza klasa, dodatkowe wlepy, 5/5 kozak dostawxa

Zgłoś nadużycie
Przez Łukasz B. o 04 May 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Kc Virtus - susz CBD do 6% - 1G/3G/5G/10G/20G/50G/100G/200G/500G/1KG

KC Virtus

Susz wysokiej jakości, dobrze wysuszony, praktycznie same topy podobne jak na zdjęciach. Jak dla mnie na tą chwilę numer jeden uwzględniając jakość oraz cenę. Zdecydowanie polecam produkt oraz sklep. Pozdrawiam

Zgłoś nadużycie
Przez Aleksander G. o 30 Apr 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Susz Tisza Lemon- susz CBD do 4,6% - 1G/3G/5G/10G/20G/50G/100G/200G/500G/1KG

olo

Ladny zapach, kwiaty dosc luzne, ale zywicne :) polecam

Zgłoś nadużycie
Przez Aleksander G. o 30 Apr 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Finola - susz CBD do 6,5% - 5G/10G/20G/50G/100G/200G/500G/1KG

olo

Kiedys bralem to byly inne kwiaty, ale te terz sa spoko. :) polecam

Zgłoś nadużycie
Przez Aleksander G. o 30 Apr 2020 :
(4/5) 
Produkt oceniony : Kompolti - susz CBD do 5% - 5G/10G/20G/50G/100G/200G/500G/1KG

olo

Zywiczny bardzo dobry susz :) Polecam

Zgłoś nadużycie
Przez Krzysztof O. o 29 Apr 2020 :
(1/5) 
Produkt oceniony : CBWeed Cannabis Super Lemon Haze- susz do 12,9% CBD

Badziewie

Smak wgl. Hejza nie przypomina, obok hejza to to nawet nie leżało, zapach po prostu odraca..

Zgłoś nadużycie
Przez Katarzyna G. o 28 Apr 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Kompolti - susz CBD do 5% - 5G/10G/20G/50G/100G/200G/500G/1KG

Malo pyłu piękne pąki

Większość suszu to pąki super zapach dobra cena

Zgłoś nadużycie
Przez Sebastian K. o 28 Apr 2020 :
(5/5)